Fusilli cu creveti

de mihaelar63 in Fructe de mare, 11 Dec 2013 | 5710 vizualizari

 

Paste de calitate + fructe de mare= succes garantat . O masa eleganta cu timp de preparare rapid .

 

INGREDIENTE

  • 1 punga fusilli longhi -500 gr
  • 10 buc surimi
  • 500 gr creveti
  • 2 ardei -culori diferite
  • 1 buc praz
  • 5 catei ustroi
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 pahar mic vin alb
  • patunjel verde
  • piper alb
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu creveti:

Puneti pastele la fiert in apa sarata clocotinda respectand instructiunile.

Spalati, curatati si taiati julien legumele .

Caliti-le in uleiul de masline  amestecat cu unt .

Adaugati fructele de mare , sarati, piparati si caliti impreuna 2 minute.

In momentul in care crevetii incep sa se faca rozalii puneti vinul .

Amestecati in acelasi vas cu fusilli scursi de apa .

Serviti preparatul cu patrunjel verde presarat deasupra .

TIPS-URI

1

Bineinteles nu uitati de vinul alb, demi-sec. Daca aveti la masa femei mai tinere , vinul poate fi si demi-dulce .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (19)

adry88 1

11.12.2013, 15:07

ce bine arata

simona72 1

11.12.2013, 16:05

mamaieelena 1

11.12.2013, 17:12

buni,buni vin la o portie

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de paste gnocchi cu creveti si capsuni in sos curry